Masthead header

Deelnemen

De inschrijvingen voor een vierde editie zijn open!!!

Wilt u ook graag deelnemen aan een volgende editie van ‘tFEESTPALEIS en contacten leggen met trouwlustigen, babyboomers, communie- en lentefeestvierders of andere feestelingen?

Vul uw aanvraag dan in via het onderstaande contactformulier, de plaatsen zijn beperkt!

Wij geven voorrang aan handelaars die er vorige editie ook bij waren, nieuwe handelaars worden geselecteerd aan de hand van hun inschrijvingsdatum (eerst = eerst), de exclusiviteit van hun producten en/of diensten en het aantal nog beschikbare standplaatsen (op=op).

De aantrekkelijkheid van de beurs wordt bepaald door de diversiteit en exclusiviteit van de standhouders (elk artikel, dienst of activiteit mag maximum door 1 of 2 verschillende standhouders aangeboden worden. De organisator neemt hier de eindbeslissing in en kan indien zij wenst uitzonderingen toestaan). We kunnen jammer genoeg niet iedereen selecteren, daarom is het belangrijk om uw contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen en uw producten/diensten/merken/activiteiten die je op de beurs wenst voor te stellen of te verkopen zo volledig mogelijk te noteren.

Wanneer er een nieuwe datum gekend is, wordt u op de hoogte gebracht en kan u uw deelname bevestigen

______________________________________________________________